Ontdek onze Visuals en campagnebeelden

visual en beeldcollage door Dtonic
visual en sfeerbeeld door Dtonic
visual en beeldcollage door Dtonic

Val je nog voldoende op ?

Vandaag de dag nog opvallen is een straffe opgave geworden. We worden allen visueel overstelpt met signalen en ons brein is een meester geworden in het verticaal klasseren van visuele stimuli … Dus het moet anders …

Straf, straffer, strafst …

Vanuit de kern van jouw bedrijf bedenken we een eerlijke visual die jouw verhaal brengt en de nodige glimlach of verbazing opwekt bij jouw doelpubliek … Wij gaan ervan uit dat de sterkte van het bedrijf in het bedrijf te vinden valt, maar daarom is onze fantasie niet beperkt, maar eerder verrijkend …

Onze aanpak

Bij Dtonic starten we met een verhaal, een concept, de rode draad doorheen jouw bedrijf die als visuele kapstok de nodige storytelling brengt. Ondersteund met jouw eigen authentiek beeldmateriaal maken we er graag iets unieks van, met de nodige wittyness creëren we een beeld dat blijft plakken op het netvlies van jouw klant. We zorgen voor een hogere zichtbaarheid en brengen eveneens een statement … Niets is wat het lijkt. We creëren doordachte emotie, via een rijk beeld waarin mensen op ontdekkingstocht kunnen. Onze stijlen zijn legio … we brengen een mood naar jouw pand We starten met een concept, we verzamelen de nodige assets. We starten met fotografie ! Interesse in een gesprek ? Telefoneer naar Brigitte op het nummer 0474 09 43 19.

 

 

Tip van de sluier

een tipje van de sluier

Een goede visual is meer dan zomaar een prent. Deze brengt een verhaal die uw branding ten goede komt. Een goede visual brengt een boodschap die uw concurrentieel voordeel in de picture zet. Stuur een mail naar Brigitte en we maken een afspraak !

the bigger picture

The bigger picture : van advertenties tot volledig ingepakte wanden. Jouw visuals vormen de basis voor elk medium, ook voor animaties kunnen visuals als basis en referentie fungeren … Visuals brengen structuur in jouw bedrijf en jouw productaanbod, de visuele kapstok ! Visuals zijn eveneens het middel bij uitstek om een onderscheidend vermogen aan te tonen ten opzichte van jouw collega’s in jouw sector. Dtonic verzorgt de art direction, in samenspraak met uw marketing- of reclamebureau, of uw interne marketingdienst we verzorgen de nodige brainstorm die je verder op weg helpt. Herhaling en herkenning dragen bij tot de branding van uw firma.